[ Dureri abdominale | Vndecare acnee | Dependenta de alcool | Alergii | Artrita si artrita severa | Astm | Cancer | Infectie cu candida | Colita, infectii urinare | Colita ulceroasa | Constipatia | Diabet | Diaree | Migrene, dureri de cap | Diverse alte dureri | Eczeme | Emfizem pulmonar | Endometrioza | Lipsa energiei | Probleme cu fierea | Dependenta de fumat, tutun si nicotina | Guta | Hemoroizi | Hepatita C | Hernie | Infarct miocardic | Lupus | Matreata persistenta | Caderea parului (chelie, alopecie) | Picioare mirositoare | Piele: pete, riduri, aspect | Sindrom premenstrual (PMS) | Probleme cu inima | Prostatita | Psoriazis | Raceala si gripa | Scleroza multipla | Slabire | Tensiune arteriala ]

Posteaza mesaj  Posteaza subiect 
Pagini (2): « Prima [1] 2 Urmatoarea > Ultima »
Alte tratamente pentru scleroza multipla ?
Autor Mesaj
andreea_s
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: Oct 2006
Status: Offline
Reputatie: 0

Buna.Sora mea este bolnava de scleroza multipla.De 6 ani face tratament cu betaferon, insa de curand a fost internata din nou deoarece boala din pacate a evoluat cu pasi mici.Are dificultate la mers.Cunoasteti si alte tratamente?Este prima ora cand scriu aici asa ca daca am gresit cu ceva,sa ma iertai.

02-10-2006 10:58 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Mar_ius
Junior Member
**

Inscris: Nov 2005

Salut Andreea, tratament pentru scleroza mai se face si cu: copaxone,avonex,rebif.

09-10-2006 02:56 PM
cristal
Junior Member
**

Inscris: Feb 2007

buna andree-a sunt cristal si am citit si eu despre sora ta si eu sunt intr o stare asemanatoare surori tale adica fac tratament cu beta de 7 ani si nu pot sa merg decat 50m asta daca nu ma tin de cineva deoarece intervine ameteala daca ma tin de cineva merg mai mult dar cu pauze adica merg stau ma odihnesc merg iar stau si tot asa asta cam 250m acum vreau si eu sa ma internez la smc la buc sa vad evolutia bolii nu mai mi am facut analize la buc din 2005 in rest starea mea generala este buna adica ma simt bine numai ca nu pot sa merg daca cineva ma poate sfatui cu ceva sa mi scrie pe forum multumesc si multa sanatate avem nevoie :idiot2:

04-06-2007 08:25 AM
Petru
Junior Member
**

Inscris: Aug 2006

Buna !
Din pacate toate tratamentele actuale, cu imunomodulatori, nu dau speranta decat ca incetinesc evolutia bolii.
Si eu fac beta si sunt in evidenta la SMC. Am fost in aprilie la un control si am discutat si cu d-na doctor.
Se pare ca singura nostra speranta este sa incercam sa pastram ce mai avem.

Cristal , folosesti cadru sau carucior ? Sunt niste dispozitive care ajuta la economisirea energiei .
Eu cunosc persoane care se folosesc de carucior atunci cand ies afara. Cu toate ca in casa sau pe distante mici pot merge chiar fara spijin, mi-au spus ca pe distante mai lungi (peste 20-30 m) nu pot merge. Ametesc si obosesc foarte repede. Caruciorul (scaunul cu rotile) le ajuta sa-si dramuiasca fortele mai bine si se bucura de independenta mai mare.
Am vazut la unele persoane si cadre pentru mers pe afara, cu roti si scaunel. Doamna din Sibiu care-l folosea mi-a zis ca merge la cumparaturi cu el si-i este foarte util. In casa se deplaseaza cu doua carje.
De ce sa se oboseasca sau sa aiba pe cineva mereu sa o ajute cand sunt unelle lucruri pe care le poate face singura?
Eu ma folosec deocamdata de un baston. O fi el urat, dar mi-e de mare folos. Ma ajuta sa ma deplasez singur pana la cea mai apropiata statie de autobuz. Fara el as fi pus in situatia sa rog pe altcineva sa stea cu mine sau sa-mi faca piata.
Cu bine !

05-06-2007 02:48 PM
cristal
Junior Member
**

buna Petruy nu folosesc nici cadru nici carucior nu suport nici ca idee dar sa le folosesc cum o cheama pe dr la care mergi tu la smc la buc

05-06-2007 06:53 PM
Petru
Junior Member
**

Inscris: Aug 2006

Dr Carmen Sarbu.

06-06-2007 08:16 AM
cristal
Junior Member
**

Petru vad ca esti in direct poti sa mi spui daca mai sunt si alti medici si daca stii cum ii cheama?

06-06-2007 09:06 AM
Guest
Unregistered

RE: Alte tratamente pentru scleroza multipla ?

buna, ma numesc Codruta sora mea este suspecta de SM, as vrea sa stiu si eu cat costa Kombucco Orientalis???multumesc .MULTA SANATATE SI PUTERE DE LUPTA.

03-07-2007 01:44 PM
Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
cip
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jul 2004
Reputatie: 2

Guest a scris:
buna, ma numesc Codruta sora mea este suspecta de SM, as vrea sa stiu si eu cat costa Kombucco Orientalis???multumesc .MULTA SANATATE SI PUTERE DE LUPTA.

Buna Codruta,

bine ai venit pe forum; preturile pentru Kombucco Orientalis le gasesti aici: http://www.alb.ro/comanda.php

Poti face o comanda de aici:
http://alb.ro/clienti/inregistrare.php
sau de aici cu cardul:
http://www.alb.ro/shop/index.php

Sanatate,
Cip.

Cititi regulile forumului inainte de a scrie pe forum.
IMPORTANT: DONATI pentru SANATORIU! - poate doar sa cititi pentru ce dorim donatii de la dv...

[ Info: Kombucco Orientalis | Info: Ceaiul Indian Chippewa | Cum comand Kombucco sau Chippewa | Formular de comanda pentru Kombucco si Chippewa | Anunturi importante pentru clienti ]
03-07-2007 09:36 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Vizitator
Unregistered

online dating site
[url="https://allaboutdatingsites.com"]best dating sites[/url]
single dating

21-02-2023 04:28 PM
Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Pagini (2): « Prima [1] 2 Urmatoarea > Ultima »
Posteaza mesaj  Posteaza subiect 

[-]
Mesaj rapid

Subiecte asemanatoare posibile...
Subiect: Autor Raspunsuri: Vizualizari: Ultimul mesaj
  scleroza multipla Mar_ius 74,311 411,010 Astazi 07:50 AM
Ultimul mesaj: Vizitator
  scleroza multipla didi 74 21,337 Ieri 11:25 PM
  scleroza alina_c 22 19,413 14-05-2023 08:14 AM
  scleroza in placi ema 174 40,523 13-05-2023 03:42 PM
  tinere mamice cu scleroza multipla miha 293 37,221 12-05-2023 01:04 AM
Question scleroza multipla p-andriescu 33 19,991 10-05-2023 07:07 PM
  pt scleroza mulitipla mariana 70 22,255 06-05-2023 07:15 AM
  Scleroza multipla: ajutor medical pentru mama mea luisa 6 12,533 04-05-2023 12:56 PM
  scleroza multipla 0 15,760 Astazi 07:57 AM
Ultimul mesaj:
  Scleroza multipla 0 435 Astazi 07:57 AM
Ultimul mesaj:

Vizualizeaza o versiune printabila
Trimite acest subiect unui prieten
Inscrie-te in acest subiect | Adauga subiect la favorite

Mergi la forum:

Permisiuni
Nu puteti posta subiecte noi.
Nu puteti posta raspunsuri.