forum.alb.ro
Nou: si vizitatorii neinregistrati pot scrie pe forum - Versiune printabila

+- forum.alb.ro (http://forum.alb.ro)
+-- Forum: Administratie (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Anunturi administrative (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Subiect: Nou: si vizitatorii neinregistrati pot scrie pe forum (/showthread.php?tid=24)


- cip - 20-08-2005 12:07 AM

Daca sunteti vizitator si doriti sa publicati un mesaj fara sa fie nevoie sa va inregistrati, acum aveti aceasta posibilitate. Am activat aceasta optiune deoarece am considerat ca este utila mai ales pentru cei ce vor sa dea un raspuns rapid fara sa fie nevoie sa se inregistreze.

Cei ce vor sa se inregistreze au bineinteles aceasta optiune in continuare. Inregistrarea are si ea avantajele ei mai ales pentru cei interesati sa ramana in aceasta comunitate si sa fie cunoscuti pe forum altfel decat guest (vizitator). De asemenea vizitatorii inregistrati au avantajul de a-si alege un avatar (o imagine reprezentativa care sa fie atasata post-urilor), semnatura, experience bar, pot atasa imagini, pot vota in poll-uri (sondaje) si mai multe optiuni pentru o prezenta cat mai confortabila  Wink.

Vizitatorii neinregistrati pot scrie in oricare din subiectele deschise pe forum sau pot sa-si creeze propriul subiect. Va rugam selectati subiectul cel mai potrivit si scrieti acolo unde mesajul dv. se potriveste cel mai bine.

NU SCRIETI MESAJELE AICI.- cip - 28-10-2005 07:00 PM

Doamna Cenan Cristina, mesajul dv. a fost mutat aici: http://forum.alb.ro/index.php/topic,56.0.html
Continuarea discutiei poate fi facuta urmand link-ul de mai sus.

Doamna Anca Radut, mesajul dv. a fost mutat aici: http://forum.alb.ro/index.php/topic,58.0.html
Continuarea discutiei poate fi facuta urmand link-ul de mai sus.

Domnule george andries, mesajul dv. a fost sters. Motiv: off topic. De acum toate mesajele scrise aici vor fi sterse. Este scris mare, cu rosu. Referitor la modalitatea de comanda, aceasta este afisata pe sit-ul nostru.

NU SCRIETI MESAJELE AICI.