forum.alb.ro
Ce se intampla daca nu-mi ridic coletul sau vreau sa renunt la comanda - Versiune printabila

+- forum.alb.ro (http://forum.alb.ro)
+-- Forum: Suport pentru clienti (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Anunturi pentru clienti (/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Subiect: Ce se intampla daca nu-mi ridic coletul sau vreau sa renunt la comanda (/showthread.php?tid=90)


- cip - 17-02-2006 01:09 AM

Va rugam sa faceti o comanda NUMAI daca v-ati hotarat si sunteti SIGUR(A) ca o doriti.

Din momentul in care ati facut o comanda noi facem toate eforturile sa o trimitem cat mai repede catre dv. De aceea o comanda ferma odata plasata nu mai poate fi anulata.

Ne face o deosebita placere sa putem oferi o reducere de pana la 80% din pretul produsului Kombucco Orientalis dar daca din orice motiv clientul nu mai doreste sa ridice comanda de la posta si coletul se intoarce la noi atunci vom avea de achitat taxe de trimitere + ambalare + transport + retur.

Veti fi notificat printr-un e-mail despre situatia creata si aveti posibilitatea sa achitati comanda pe care ati facut-o si apoi sa v-o reexpediem.

Aveti la dispozitie 10 zile in care sa achitati comanda. Daca in 10 zile comanda este in continuare neachitatata, politica firmei noastre este urmatoarea:

"Nu obligam pe nimeni sa comande dar daca se intampla sa avem cheltuieli din cauza unui client consideram ca respectivul client nu doreste produsele noastre si nu vom mai trimite produse pe numele sau pe adresa persoanei respective, nici macar cu plata in avans."

Produsele noastre sunt oferite la cele mai mici preturi si de cea mai buna calitate iar standardele noastre de calitate si pret nu ne permit sa avem pierderi repetate.

In plus, conform termenilor si conditiilor acceptate de fiecare client in momentul in care face comanda:

Citat:
Clientul este de asemenea de acord ca in cazul in care refuza coletul comandat si nu il ridica de la posta si acesta se intoarce sub forma de retur, ca datele sale sa fie facute publice intr-o baza de date tip "black-list " comuna firmelor ce expediaza comenzi prin Internet si nu numai, pentru a evita pe viitor pierderi din aceasta cauza. Clientul este de asemenea de acord ca in caz de retur nu va mai primi alte comenzi din partea noastra si probabil din partea altor firme de la care se poate comanda pe Internet sau care trimit colete ramburs si nu numai.