[ Dureri abdominale | Vndecare acnee | Dependenta de alcool | Alergii | Artrita si artrita severa | Astm | Cancer | Infectie cu candida | Colita, infectii urinare | Colita ulceroasa | Constipatia | Diabet | Diaree | Migrene, dureri de cap | Diverse alte dureri | Eczeme | Emfizem pulmonar | Endometrioza | Lipsa energiei | Probleme cu fierea | Dependenta de fumat, tutun si nicotina | Guta | Hemoroizi | Hepatita C | Hernie | Infarct miocardic | Lupus | Matreata persistenta | Caderea parului (chelie, alopecie) | Picioare mirositoare | Piele: pete, riduri, aspect | Sindrom premenstrual (PMS) | Probleme cu inima | Prostatita | Psoriazis | Raceala si gripa | Scleroza multipla | Slabire | Tensiune arteriala ]

Posteaza mesaj  Posteaza subiect 
Pagini (141): « Prima [1] 2 3 4 5 Urmatoarea > Ultima »
exista cineva pe acest forum suferind de diabet zharat juvenil?
Autor Mesaj
pastorelita
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: Nov 2005
Status: Offline
Reputatie: 0

Buna!
Am descoperit acum cateva minute acest forum si cred ca am ajuns unde trebuie...

19-11-2005 08:40 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
cristina
Junior Member
**

Inscris: Aug 2006

da

28-01-2006 09:06 PM
cip
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jul 2004
Reputatie: 2

Bine ati venit pe forum.

Cititi regulile forumului inainte de a scrie pe forum.
IMPORTANT: DONATI pentru SANATORIU! - poate doar sa cititi pentru ce dorim donatii de la dv...

[ Info: Kombucco Orientalis | Info: Ceaiul Indian Chippewa | Cum comand Kombucco sau Chippewa | Formular de comanda pentru Kombucco si Chippewa | Anunturi importante pentru clienti ]
29-01-2006 12:50 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
Jean
Junior Member
**

Inscris: Feb 2006

Si eu sunt diabetic tip 1 (juvenil), desi nu mai sunt de mult timp "june", si n-am fost nici macar atunci cand am primit diagnosticul asta . . . . aveam 30 de ani.

"A fi un spirit deschis, nu însemna sa crezi toate prostiile" - Jean Rostand, biolog si scriitor francez.
13-02-2006 11:56 PM
bogdan123
Junior Member
**

Inscris: Oct 2005

Buna ziua. Aveti diabet si sunteti nevoit sa va administrati insulina? Daca nu ati ajuns inca la insulina sunt niste produse naturiste deabia intrate in tara care cica vindeca diabetul. Oricum nu pot garanta 100% pt ele, dar un prieten mi-a spus despre existenta lor.

pro-sanatate
25-02-2006 08:52 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
cupy
Unregistered

salut, si eu am fost descoperit acum 2 luni....am 22 ani

19-03-2006 11:42 PM
Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
xman
Junior Member
**

Inscris: May 2006

Fratilor,diabetul nu are tratament etiologic. Nu se poate vindeca. In diabetul tip I pancreasul nu mai produce insulina si de aceea este necesara injectarea de insulina. Singura solutie de vindecare ar fi transplantul de pancreas sau de celule capabile sa produca insulina. Nu disperati. Cercetatorii fac eforturi pentru a se putea pune in practica cu succes transplantul de celule. Pina atunci luati-va insulina cu constiinciozitate si mergeti la controale regulate la centrele de diabet. Un diabetic poate trai ca orice persoana normala daca-si controleaza bine boala.

ADMIN: Nu atacati metodele alternative de tratament.

04-05-2006 09:16 PM
xman
Junior Member
**

Inscris: May 2006

Nu atac metodele alternative de tratament.In cazul diabetului sunt ceaiuri care pot ajuta la scaderea valorii glicemiei.Sunt recunoscute si in medicina.Ceea ce vroiam sa spun este sa nu se renunte la insulina.Poate fi fatal.

05-05-2006 10:08 AM
monkey
prieten
**

Inscris: Jul 2005

Sal!

Toata lumea ar trebui sa stie ca cei cu diabet nu trebuie sa renunte la insulina pentru ca le poate fi fatal.

Referitor la metode alternative de tratament am vazut mesajul inainte de a fi moderat si n-as zice ca nu era chiar asa de "bland". Cine stie , poate s-au descoperit ceaiuri care deja vindeca diabetul si nu stim noi de ele ca nu suntem toti experti in ceaiuri Smile

There is no spoon.
05-05-2006 10:51 AM
dela2006
Junior Member
**

Inscris: Jun 2006

ref: bogdan123
eu am ajuns deja pe insulina, dar as vrea sa stiu despre ce produse naturiste este vorba. Eu cred mult mai mult in medicina alternativa...naturista, bioenergie, reflexoterapie.... etc. A incercat cineva reflexoterapie?

11-06-2006 02:24 PM
Pagini (141): « Prima [1] 2 3 4 5 Urmatoarea > Ultima »
Posteaza mesaj  Posteaza subiect 

[-]
Mesaj rapid

Subiecte asemanatoare posibile...
Subiect: Autor Raspunsuri: Vizualizari: Ultimul mesaj
  analize diabet cristy 37 3,564 22-05-2023 02:44 AM
Ultimul mesaj: Vizitator
  Regim de diabet Vizitator 46 3,117 20-05-2023 02:24 PM
Ultimul mesaj: Vizitator